| Uporaba poslovnih daril na sejmih in dogodkih

Korak pred konkurenco na sejmih in dogodkih z uporabo poslovnih daril

Obisk sejmov in poslovnih dogodkov je lahko za vaše podjetje odlična priložnost za pridobivanje novih poslov in kupcev ter utrjevanje že spletenih poslovnih vezi. Da boste v množici ponudnikov izstopali vam svetujemo uporabo poslovnih daril s katerimi boste zagotovo pritegnili poglede potencialnih strank in tudi kakšen zavidajoč pogled s strani konkurenta, ki temu področju marketinga ni namenil pozornosti.

Spodaj so naši predlogi, temljijo na naših več kot 25-letnih izkušnjah. 

1.) Vaše zaposlene na sejmu oblecite v promocijska oblačila s tiskom ali vezenjem vašega logotipa. To deluje profesionalno ter dviguje ugled podjetja. Za tople dni ali zaprte prostore svetujemo t-shirt majice oz. polo majice. V zimskih mesecih so nepogrešljive tudi softshell jakne. Če se dogodek dogaja na prostem ne pozabite na kape s šiltom. 

Ponudbo promocijskega tekstila si lahko ogledate tukaj –> Majice in tekstil 

2.) Na mnogih sejmih in dogodkih je potrebno nositi akreditacije na vidnem mestu, zato svetujemo, da jih nosite v akreditacijskih etuijih pritrjenih na ovratnih trakovih, ki jih lahko potiskamo po vaših željah. 

Predlagamo vam naše najbolj prodajane trakove za okoli vratu –> Ovratni trakovi s tiskom

3.) Promocijske vrečke so nepogrešljiv dodatek vsakega sejma. Po pogovoru s potencialnim kupcem mu vaša promocijska gradiva podarite v vrečki s tiskom vašega logotipa.

Učinkovit način promocije je tudi deljenje vrečk, ki jih bodo obiskovalci z veseljem uporabili za shranjevanje prospektov in katalogov že takoj na sejmu. Z nekaj sto podarjenimi vrečkami lahko hitro “preplavite” sejm z vašo reklamo in tako vzbudite zanimanje pri obiskovalcih.

Trenutno najbolj popularna izbira so trpežne in do okolja prijazne, trajnostne vrečke iz bombaža –> Bombažne vrečke

4.) Ne pozabite na drobna poslovna darila, ki jih boste uporabili za množično deljenje. Predlagamo, da se odločite za izdelke, ki so uporabni. Tako obstaja velika možnost, da bodo obiskovalci vaša darila uporabljali dalj časa.

Naši predlogi so sledeči: promocijska pisala, obeski z lučko ali funkcijo odpirača, antistresne žogicemajhne beležke ali samolepilni lističi.

5.) Vrednejša poslovna darila za najboljše poslovne partnerje, dobavitelje in kupce. Vedno je dobro, da imate na sejmu na voljo tudi vrednejša darila, ki jih boste podarili ob primerni priložnosti.

Naši predlogi vključujejo: stekleničkedežnikenahrbtnike ali prenosne baterije.

6.) USB ključki so lahko odlično poslovno darilo in hkrati medij na katerem boste kupcem naložili promocijska gradiva. Za prednalaganje vaših vsebin lahko poskrbimo tudi mi in vam jih dobavimo že pripravljene za uporabo. 

Promocijski usb ključki iz naše zaloge –> USB ključki

Ideje, kako lahko s poslovnimi darili dvignete vašo prisotnost na sejmu ali dogodku na višji nivo:

  • Na sejmih in poslovnih dogodkih se pogovori s kupci večkrat odvijajo za mizo ob skodelici kave. Zakaj ne bi kavice postregli v termo lončku, coffee to go z logotipom vašega podjetja, ki ga nato kupec odnese kar s sabo?
  • Preplavite sejm z vašimi poslovnimi darili. Deluje, kot se sliši! Izberite izdelek za katerega obstaja velika verjetnost, da ga bodo kupci uporabili že na sejmu samem in ima hkrati veliko površino za tisk vaše reklame. Po naših izkušnjah so to predvsem vrečke ali kape s šiltom, če se dogodek odvija na prostem. Nato samo še poskrbite, da poslovna darila najdejo obdarjence. 
  • Nagradne igre oz. animacije. Pritegnite pozornost obiskovalcev na vašem prizorišču z izvajanjem animacij oz iger. Za nagrado namenite poslovna darila s tiskom vašega logotipa. Na sejmih pogosto vidimo pikado, ruleto oz. kolo sreče, streljanje na gol ali metanje na koš, itd. 

Vsekakor je priprava na sejemski nastop zelo pomembna in včasih tudi stresna, zato nam zaupajte izdelavo vaših poslovnih daril pravočasno.