| Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Omejeno število vzorcev poslovnih daril vam načeloma lahko pošljemo na vpogled.

Ogled vzorcev za naše najbolj prodajane promocijske izdelke je mogoč v naši razstavni sobi. Od januarja do konca septembra smo za stranke odprti od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00. Kje smo? Gaji 32A, 3000 Celje v neposredni bližini avtoceste Celje vzhod – obratna cona.

Stroški dostave ne glede na težo ali številko paketov znašajo 4,50 € + DDV Brezplačna dostava za naročila v vrednosti nad 300 € brez DDV.

Da, naročeno blago lahko osebno prevzamete na sedežu našega podjetja, Gaji 32A, 3000 Celje. Ko je blago pripravljeno za prevzem vas o tem obvestimo!

Plačilo po predračunu. Odlog plačila za kupce, ki imajo pri nas predhodno odobren odlog plačila. Za morebitno odobritev odloga nam prosim pišite na info@magmaposlovnadarila.si Plačilo po e-računu (UJP) za proračunske porabnike.

Plačilo po povzetju ni mogoče.

Dobavni roki so odvisni od izdelka do izdelka. Za večino izdelkov je dobavni rok 1-7 delovnih dni. Naši zaposleni vam bodo pri pripravi ponudbe navedli točen dobavni rok. Se mudi? Izberite blago iz naše lokalne zaloge: kliknite tukaj za ogled izdelkov iz naše lokalne zaloge!

Dobavni roki so odvisni od izdelka do izdelka. Za večino poslovnih daril je dobavni rok s tiskom, gravuro ali vezenjem med 5 in 12 delovnih dni. Naši zaposleni vam bodo pri pripravi ponudbe navedli točen dobavni rok. Se mudi? Izberite blago iz naše lokalne zaloge: kliknite tukaj za ogled izdelkov iz našee lokalne zaloge!

Nimamo minimalne vrednosti nakupa.

Minimalne količine naročila so navedene zraven izdelkov v spletni trgovini oz. v našem tiskanem katalogu.

Ne, registracija za oddajo spletnega naročila ni potrebna.

Izdelke dodajte v spletno košarico in končajte nakup. Po opravljenem naročilu boste na vaš e-mail prejeli avtomatsko potrditev naročila. Kot odgovor na to sporočilo nam napišite vaše želje glede potiska, vezenja oz. gravure ter priložite logotip/grafike, da vam pripravimo ponudbo. Brez skrbi, naročilo ni zavezujoče dokler ni plačano oz. potrjeno iz vaše strani! Naročilo lahko seveda oddate tudi na email: info@magmaposlovnadarila.si

Vsak izdelek v spletni trgovini ima cenik brendiranja, ki se nahaja v zavihku »CENIK BRENDIRANJA«.

Več o tisku na poslovna darila in promocijski tekstil si lahko preberete – klikni tukaj

Več o vezenju na poslovna darila in promocijski tekstil si lahko preberete – klikni tukaj!

Več o graviranju na poslovna darila si lahko preberete – klikni tukaj!

Zaželeno je, da nam pošljete digitalni logotip v vektorskem formatu, ki ga načeloma prepoznate po končnicah datoteke: .ai., .cdr, .eps, .svg, .pdf. V primeru, da vektorskega logotipa nimate nam prosim pošljite kar imate na voljo, da preverimo ustreznost.

Vaš logotip imamo shranjen v naši arhivi, zato brez skrbi.