| Ideje za izstopajoča poslovna darila

Ideje za izstopajoča poslovna darila

V vedno bolj zasičenem oglaševalskem prostoru se podjetja in znamke trudijo stopiti korak pred konkurenco s premišljenim in izstopajočim načinom oglaševanja. Nepogrešljiv del te strategije je uporaba poslovnih daril.

Poglejte si primere uporabe poslovnih daril, ki izstopajo. 

1.) Uporaba poslovnih daril za dekoracijo

Verjetno ste že kje videli ulico s “streho” sestavljeno iz promocijskih dežnikov. To je dokaz, da se lahko poslovna darila uporabijo tudi za dekoracijo in aranžiranje.

To je lahko inspiracija, da vaše poslovne prostore opremite z našimi poslovnimi darili z vašim logotipom. Skodelica za kavo lahko hitro postane lonček za pisala, promocijska steklenička pa je lahko vaza,…

Razmišljajte izven okvirjev in dosegli boste nadpovprečne rezultate. 

2.) Izdelava poslovnih daril po naročilu

Določene izdelke, kot so na primer usb ključki in  nekateri drugi, lahko izdelamo v obliki vašega logotipa, maskote ali produkta. Tako si zagotovite unikatno poslovno darilo, ki bo izstopalo iz množice generičnih daril.

Na sliki je usb ključek v obliki maskote Gasilskih olimpijskih igre, ki so se leta 2022 odvijale v Celju. 

3.) Izstopajoč tisk

Določena poslovna darila, kot so dežniki, brisače, podloge za miško, krpice za očala lahko potiskamo po celotni površini z vašo grafiko.

To je odlična platforma za vaše oblikovalce in tržnike, da zastavijo odlično grafiko in prodajno sporočilo, ki bi dosegla svoj namen in dvignila promocijo vašega podjetja na najvišji nivo. 

Ponudbo “BE CREATIVE” poslovnih daril si lahko ogledate tukaj –> IZSTOPAJOČA PROMOCIJA

Poslovna darila izdelana po naročilu s tiskom vaše grafike po celotni površini so korak pred klasičnimi darili. 

4.) Rastoča poslovna darila so živa promocija, ki dobesedno raste!

Podarite vašim poslovnim partnerjem set zelišč, paradižnik, sončnico ali celo drevo. S takšnimi eko poslovnimi darili boste strankam sporočili, da se zavedate okoljske odgovornosti, obdarjenci pa bodo navdušeni nad izvirnostjo darila.

Obeležite obletnico poslovanja s poslovnim partnerjem tako, da mu pošljete seme drevesa, ki ga lahko posadijo v znak bodočega poslovanja. Kot bo raslo drevo bo raslo tudi vaše medsebojno sodelovanje. Poslovna darila iz rastoče promocije navadno vključujejo šotno tableto, seme in posodico, zato so takoj pripravljena za kaljenje. 

Zasadite odlične poslovne rezultate!

Ne pozabite, da lahko z dobro premišljeno strategijo uporabe drugačnih poslovnih daril, dosežete Vau!, izraz na obrazih vaši kupcev tudi vi!