| O nas

O podjetju

Po predhodnih izkušnjah pri prodaji poslovnih, protokolarnih in poslovnih daril je dozorela odločitev za odprtje S.P.-ja leta 1998 v Celju. Ob gospodarskem razvoju Slovenije je hkrati naraščalo tudi povpraševanje po poslovnih in promocijskih darilih, zato smo se odločili za gradnjo poslovno-skladiščnega objekta v velikosti 500 kvadratnih metrov v obrtni coni Gaji v Celju. Z leti se je naša ekipa povečala na 7 redno zaposlenih in večje število študentov v glavni sezoni. Specializirali smo se za kataloško prodajo poslovnih daril, v zadnjih letih pa tudi spletno prodajo. Sodelujemo že z več kot 20.000 večinoma slovenskimi podjetji, organizacijami in javnim sektorjem.

Leta 2007 smo zaradi premalih skladiščnih zmogljivosti začeli z gradnjo 250 kvadratnih metrov velikega dodatnega skladišča, saj imamo mngo izdelkov iz naše ponudbe na zalogi. Poslovno sodelujemo z največjimi slovenskimi in tujimi dobavitelji. Pri dobaviteljih in kupcih smo v 24 letih našega obstoja spletli zaupanja vreden odnos, saj je naše najpomembnejše poslanstvo zadovoljna stranka. 

V 23 letih poslovanja smo poskrbeli za uspešno promocijo več kot 20.847 kupcev.

Izkušeni tiskarji, kvalitetni stroji in barve poskrbijo za obstojno reklamno sporočilo. Za vsako naročilo z brendiranjem vam pošljemo predogled v potrditev!

Pri nakupu večjih količin ali vrednosti izdelkov vam lahko priznamo količinske popuste.

Raziskave so pokazale, da podjetja, ki delijo poslovna in promocijska darila povečajo zvestobo kupcev in prepoznavnost svoje blagovne znamke, podjetja ali izdelka.

V katalogu niste našli kar ste iskali? Obiščite našo spletno stran z več tisoč izdelki.

Razstavna soba z več kot 2.000 izdelki. Regalno skladišče na 550 kvadratnih metrih.

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 uro.

Sobote, nedelje in prazniki zaprto.


Prevzem že naročenega in pripravljenega blaga za osebni prevzem je mogoč od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro v skladišču. 
Za naročila, vprašanja ali povpraševanja smo vam na voljo med ponedeljkom in petkom med 8.00 in 16.00 uro preko:
Email: info@magmaposlovnadarila.si
Tel: (03) 490 52 00
GSM: 051 310 305