Promocijski trakovi za okoli vratu

B2B - spletna stran ni namenjena fizičnim osebam!

Oglejte si našo ponudbo trakov za okoli vratu 
Če razmišljate o nakupu trakov za okoli vratu ali pa iščete promocijski izdelek primeren za sejme, dogodke, za vaše zaposlene ali stranke, vam predlagam, da si preberete zakaj so odlično promocijsko sredstvo.
1. Promovirajte vašo znamko oziroma podjetje. Izbirate lahko med različnimi barvami, dolžinami in širinami trakov, ter različnimi nastavki (karabin za ključe, nosilec za telefon, odstranljiv spodnji del traku). Na trak vam lahko natisnemo: vaš logotip, kontaktne informacije, ime vašega podjetja, spletno stran, qr kodo, itd. Za bolj zahtevne pa vam lahko ponudimo "transferni tisk", ki vam omogoča, da potiskate trak po celotni dolžini in na obeh straneh v večbarvnem tisku. Odličen način, da pritegnete poglede potencialnih kupcev.


2. Sredstvo za identifikacijo. Okolivratni trakovi so lahko tudi odlično sredstvo za identifikacijo, če mu dodamo etui v katerem je prostor za osebne podatke nosilca. Primerno za vse prireditve, kjer potrebujemo hiter in praktičen način identifikacije gostov ali zaposlenih.


3. Promocijsko darilo. Trakovi za okoli vratu so tudi praktično promocijsko darilo, saj obstaja velika verjetnost, da ga bodo prejemniki uporabljali redno zaradi njihove uporabne vrednosti in tako promovirali vaše podjetje.


4. Cenovno učinkoviti. Okolivratni trakovi spadajo med cenejša promocijska darila, ki pa imajo zaradi uporabne vrednosti in vidnega mesta med uporabo odlično razmerje med ceno in dometom!

Oglejte si našo ponudbo trakov za okoli vratu