Najboljša poslovna darila

B2B - spletna stran ni namenjena fizičnim osebam!

Promocijski izdelki so odličen način za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke in posredovanje sporočila vašega podjetja širši množici ljudi. Ne glede na to ali ste majhno podjetje, ki šele začenja, ali velika korporacija, ki želi razširiti svoj doseg, so poslovna darila učinkovito in ugodno marketinško orodje. Obstaja veliko različnih vrst promocijskih izdelkov, ki se lahko uporabljajo za oglaševanje, vendar so po naših, več kot 20-letnih izkušnjah, najbolj priljubljeni in učinkoviti sledeči izdelki:

1.) Majice s kratkimi rokavi:
Majice s kratkimi rokavi so priljubljena izbira, ker so poceni, udobne in jih lahko nosijo ljudje vseh starosti. So tudi odličen način za ustvarjanje občutka enotnosti med člani podjetja ali vašimi strankami. Majice s tiskom so potujoče reklame, ki jih bo videlo veliko potencialnih kupcev, kar bo pomagalo utrditi vašo blagovno znamko.

Majice

2.) Pisala:
Pisala so eden najbolj priljubljenih promocijskih izdelkov, ker so poceni in jih vsakodnevno uporabljamo. Največkrat se uporabljajo v pisarnah, domovih in šolah, zaradi česar so odličen način za posredovanje sporočila vaše blagovne znamke velikemu številu ljudi. Na voljo so pisala iz različnih materialov - plastična, kovinska pa tudi okolju prijazna pisala - na katere lahko tiskamo ali graviramo vaše reklamno sporočilo.

Pisala

3.) Steklenice za vodo:
Steklenica oz. flaška za vodo za večkratno uporabo, je priljubljena izbira za promocijo zdravega načina življenja, hkrati pa zagotavlja, da je vaša blagovna znamka vedno vidna. Je tudi odličen način za zmanjšanje uporabe plastenk za enkratno uporabo, saj jih lahko vzemete s seboj vsepovsod. Ali ste vedeli, da lahko z uporabo stekleničk oz. flašk za večkratno uporabo, v povprečju prihranite do 156 odpadnih plastenk, ki bi končale v smeteh?

Flaške

4.) USB ključki:
USB ključki z logotipom vašega podjetja so izvrsten način za promocijo vašega podjetja, saj so praktični izdelki, ki ga lahko uporabljajo mnogi. Na voljo so v različnih kapacitetah glede na vaše potrebe.

USB

5.) Bombažne vrečke:
Vrečke so vsestransko in okolju prijazno poslovno darilo, ki se lahko uporablja za različne namene, kot je nakupovanje živil ali prenašanje knjig. So učinkovit način za promocijo vaše blagovne znamke, zaradi njihove obstojnosti pa se pogosto uporabljajo dalj časa. Na voljo so v različnih velikostih in barvah. Svetujemo izbiro »natur« barve, ki še dodatno poudari ekološko plat vaših promocijskih vrečk!

Vrečke

6.) Skodelice s tiskom:
Skodelica z logotipom vašega podjetja je dober način za promocijo vaše blagovne znamke. Veliko ljudi uporablja skodelice vsak dan, kar pomeni, da bo sporočilo vaše blagovne znamke redno videno. Naš tisk na skodelice je obstojen in kakovosten, zato je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Na skodelice nudimo sublimacijski tisk, ki ga svetujemo za tisk večbarvnih (full color) grafik ali slik, medtem ko za tisk logotipov v eni ali največ treh barvah svetujemo transferiranje na keramiko. Ampak brez skrbi - naši zaposleni vam na podlagi vašega logotipa ter tipa skodelice svetujejo pri izbiri najboljše tehnike tiska na skodelice.

Skodelice

7.) Obeski za ključe:
Obeski za ključe so priljubljen in učinkovit promocijski izdelek, ker so majhni, poceni in jih je enostavno prenašati. Imajo tudi visoko zaznano vrednost, kar pomeni, da jih bodo prejemniki bolj verjetno obdržali. V zadnjih letih opažamo povečano zanimanje za obeske iz kovine ali lesa, kar je skladno s trendi, da je promocija v podjetjih vedno bolj prijazna do okolja.

Obeski


8.) Ovratni trakovi:
So vsestranski promocijski izdelek, ki se lahko uporablja za najrazličnejše namene. Pogosto se jih nosi okoli vratu in uporablja za držanje identifikacijskih značk, ključev ali drugih majhnih predmetov. Ovratni trakovi potiskani z logotipom ali sporočilom podjetja, so odličen način za promocijo. Običajno se uporabljajo na dogodkih kot so sejmi, konference ali poslovni dogodki, pa tudi v šolah, bolnišnicah in drugih organizacijah, kjer morajo zaposleni, študenti ali prostovoljci ves čas imeti osebne izkaznice. Na voljo v različnih širinah trakov od 10 mm do 20 mm z možnostjo nakupa različnih dodatkov.

Ovratni trak

Seveda pa je pomembno upoštevati svojo ciljno publiko in izbrati izdelke, ki bi bili zanjo najbolj privlačni ali uporabni. Prav tako je dobro razmisliti o tem, kakšno sporočilo želite prenesti in kako želite, da se vaša blagovna znamka dojema.

Ne glede na to katere promocijske izdelke izberete, je ključnega pomena zagotoviti, da so visokokakovostni, dobro oblikovani in odražajo sporočilo vaše blagovne znamke. S pravimi izdelki in malo ustvarjalnosti lahko izoblikujete učinkovito marketinško kampanjo, ki pomaga povečati prepoznavnost blagovne znamke in povečati prodajo.

Avtor članka je podjetje Magma poslovna darila, d.o.o. Njegova uporaba brez dovoljenja avtorja ni dovoljena!