set nožek svetilka led

Set svetilka 1 Led + večfunkcionalni nožek

Silikonsko držalo za pladenj

Silikonsko držalo za pladenj

Biološko razgradljiv lonček s semeni petunije

2,43 € 1,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra izdelka
10-Z1428

Opis: Popestrite svojo pisarno ali dom s pravimi rožami. Biološko razgradljiv lonček vsebuje šotno tabletko, biološko razgradljiv lonček in semena petunije vse skupaj pa je pakirano v kartonski embalaži, ki vam jo po želji potiskamo. Ko roža vzklije jo lahko po želji presadite ven z lončkom, ki se biološko povsem razgradi. Zanimivo in drugačno promocijsko darilo, ki bo pustilo pozitiven vtis na vaših poslovnih partnerjih in strankah!
Dimenzije
: 6,5 x 6,2 cm
Material: razgradljivo
Brendiranje: Tisk. Kliknite gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE ter nam napišite količino, ki vas zanima , da vam izračunamo ceno tiska.
Minimalna količina naročila: 50 kosov.

B2B - spletna stran ni namenjena fizičnim osebam!

Zaupanja vreden partner

V 21 letih našega poslovanja smo sodelovali z več kot 20.158 različnimi podjetji in organizacijami iz Slovenije in tujine. Letno odpošljemo več kot 8.000 paketov za vašo promocijo. Preberite komentarje naših kupcev!

Obstojen in kvaliteten tisk, vezenje in gravura

Letno odpošljemo več kot 500.000 promocijskih izdelkov s tiskom, več kot 15.000 kosov tekstila z vezenjem in več kot 30.000 kosov poslovnih daril z gravuro. Preden je vaše naročilo na vrsti za brendiranje vam pošljemo predogled v vašo potrditev.

Popusti

Za nakupe večjih količin ali vrednosti vam lahko priznamo popuste!